GRATIS Penetration test

Hoe? Volg de volgende stappen:

24/11/2016 | Mike Terhaar

Like / Follow ons op LinkedIn / Google+ / Twitter / Facebook link is te vinden onderaan de site https://counterhack.nl  Vul vervolgens het contact formulier in en vermeld bij “Uw vraag” de beste reden waarom u deze test gratis moet krijgen. Voorbeeld kan zijn startende ondernemer.

Wij laten u snel weten wanneer de test start. Daarna ontvang u een rapport met een beschrijving van iedere bevinding en de oplossing in begrijpbare taal.

Waarom doen wij dit? Dit is onze bijdrage aan het veiliger maken van het internet en geven hiermee bedrijven de kans kosteloos te onderzoeken wat het nut is van een penetratie test. Daarnaast willen wij graag onze community en trouwe volgers uitbreiden om zo de informatie die wij delen voor een groter publiek toegankelijk te maken. En als laatste! Wij groeien graag mee met bedrijven en wellicht kunnen wij u dan als betalende klant verwelkomen.

We hebben geen idee wat het succes van deze actie is en wij behouden ons het recht voor om een selectie te maken of om uw verzoek af te wijzen.